Over dit bedrijf

Schilderen is meer dan onderhouden.

Schildersbedrijf Donker is een bedrijf dat een begrip is in de regio door zijn lange bestaan. Voorheen onder de naam Pietersen en later als Donker. Ik (Marc Drogt) ben sinds 2008 directeur/eigenaar van deze onderneming.

Wij zijn een bedrijf dat gedurende het gehele jaar werkzaam is met een vaste club van 15-20 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Wij doen naast het reguliere binnen en buitenschilderwerk, aan glasrenovatie en een glasservice hoort daar uiteraard ook bij. Onder het binnenschilderwerk verstaan wij ook wandafwerking, zoals; behangen en diverse soorten decoratief stucwerk. 

Duurzaam is bij ons een sleutelwoord geworden wat door onze deelname in Energiemeesters wordt bevestigd. Hierbij horen energiemaatregelen en duurzame afwerkingen middels natuurverven. Uitgebreide adviezen kunnen wij u hierover geven. Merken die we hiervoor gebruiken zijn onder andere Farrow & Ball, Pure & Original, Jotun en Sansin. Voor het buitenschilderwerk kunnen we ook houtsanering uitvoeren en klein timmerwerk. De grotere timmerwerken doen we altijd met vaste, zorgvuldig geselecteerde aannemers die met ons meereizen daar waar nodig.

Meedenken in kostenbeheersing en planmatig onderhoud is in deze tijd iets wat meer standaard is dan een uitzondering. Het gaat uiteindelijk wel om de juiste mix van kostenbeheersing en voldoende onderhoud om tot een juist financieel overzicht te komen.

Kortom, de beste partij met de juiste adviezen en correcte prijsvorming om mee in contact te komen. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.